GROUP DECOUPAGE...

TAK TAHU SAMADA BAGUS ATAU TIDAK...
YANG PASTI MACAM2 HAL!

Seorang  dah masukkan teman dalam satu group Decoupage.
Decoupage salah satu cabang seni yang boleh di jadikan sumber pendapat kalau rajin...
Kalau malas....setakat diri sendiri pun dah untung.
Apa je boleh di make over jadi cantik berseri.

Kebaikan group ni,kami berkongsi ilmu sesama sendiri.
Semua orang ada kebolehan sendiri,yang mahir akan beri ilmu percuma kepada ahli baru.
So far so good...
Semua berjalan lancar..
Hinggalah satu hari,tetiba admin nak tutup group.
Katanya..ada orang tak suka...
Ada orang cuba menganggu kesejahteraan group tu..Walhal...baru je teman dok dalam tu..
Tak sempat nak belajar banyak ilmu,tetiba nak tutup..
OMG!bagaimana le kite nak sepakat,kalau baru je nak berkumpul dah ada duri dalam daging.

Teman pelik juga,kenapa le ada manusia macam tu...
Suka melaga lagakan kawan,mengadu domba sesama sendiri..Walhal...seni ni tak ka jadikan kite kaya macam si Vida atau Si lelaki lembek tapi riak tu.
Setakat order penutup balang,buat kerja sampai ke malam..
Teman belum lagi merasa beli hand bag sebiji.Habis buat modal baru..Beli tisu baru kaler baru...
Belum lagi buat teman kaya raya!

Kadang2 teman pun pelik,masing2 ada kebolehan sendiri,sentuhan sendiri..
Ada pelanggan suka cara sipolan,ada yang suka cara si dia...
Pendek kata...
Rakyat Malaysia ada hampir 30juta!
Doalah supaya sejuta jadi pelanggan awak....
Tu baru betul2 ada akal....
Selamat Maju Jaya.
Keh keh keh....
Macam2 hal...

Comments

Popular posts from this blog

JERAGAT

SUMBANG MAHRAM 2

APA HUKUM GUNA MINYAK PENGASIH PADA SUAMI?