BLOG YANG SUNYI..

DEK LINE MACAM SIPUT BABI.

Bila teman buka blog...
Tunggu loading. blog....hati jadi sakit!lambat gillla!
Lama2 teman dah lali..dah tak minat nak buka lagi...

Lama teman menyepi,tapi dek nak aktifkan blog sendiri.Cuba lagi dan cuba lagi...
Kadang2 okay,kadang2 KO.
Tak tau apa sebabnya...line internet tempat teman punyalah lambat.
Teman kata...kerajaan sekat kot?
Suami selalu akan kata...jangan campurkan politik dengan line internet,Celcom tengah up date line lah tu kot?
KOT?dalam hati..jawapan tak berkeyakinan!

Lagi satu masalah teman ialah....mengantuk.Sejak dua menjak ni,mata macam ada gam.Nak melekat je...
Tak kira siang atau malam!
Tidur sahaja!
Runsing juga,tapi...jangan fikir buruk,fikir yang baik2 sahaja.
Teman sihat cuma keadaan cuaca yang panas menyengat buat kite kurang selesa.
Satu hari teman mandi 3 atau 4 kali.Pagi sekali,tengahari sekali,petang dan malam...
fuh!lega...

Bila teringat nak up date blog...
Loading....sampai pengsan!
Kenapa lah kan?
Kat Vietnam,line internet bintang 5,kat mana2 ada line...dalam bus,restoran..tiada catuan.Kat bilik hotel pun lampu signal berkelip kelip.
Kat Beijing hawau banyak,boleh melayari internet kat bilik je.Sepanjang hari,boleh simpan maklumat tapi tak boleh kongsi di alam maya.
Berhubung dengan keluarga pun malam je...
Boring nya...

Baru nak tulis lagi 8 baris,mata dah nak katup.Jadi...cukuplah setakat ini.....
Teman nak tido...zzzz



Comments

Popular posts from this blog

JERAGAT

PERSIAPAN SEKOLAH

MISTIK