GARA2 TAG NAMA ORANG LAIN KAT GAMBAR ANAK

FACE BOOK LAGI!

Seorang wanita dipukul sampai bengkak mata,gara2 ada nama lelaki lain kat atas gambar yang ada dalam FB dia.Suami dia berang bila nama yang di tag atas gambar tu lelaki bernama Sh Dato Lee.
Pada teman..
Tak perlu le sampai pukul bantai.Tag je...belum tentu kekasih gelapnya.
Facebook ni luas,satu dunia orang mengunakannya.
Kalau kite buat lawak bodoh,satu dunia akan baca dan akan lihat kebodohan kite.

Teman baca teman perhatikan muka wanita itu...Terdetik di hati..apalah punya laki macam tu.Siasatlah dulu...
Tanya elok2..
Main bantai je pun tak membantu.
Silapharibulan boleh bercerao berai.

Wanita yang bernama Stella Ooi,rasa sangat kecewa dan tak lagi bersama tinggal bersama.Katanya...dia tak tahu apa2,lelaki tu pun dia tak kenal.
Sesiapa sahaja boleh tag gambar di Facebook katanya.
Saya dipukul hanya kerana hal ini katanya sedih.Suami menuduh dia ada hubungan dengan Sh Dato Lee.Walhal dia langsung tak mengenalinya.

Kesian?
Rasa2nya...tak kot?
Siapa suruh tag nama lelaki lain?
Kata sahabat bukan dia yang tag,ada orang tak kenal yang tag.
Teman kerling guna ekor mata...Ya ke?
Sahabat kata ya lah!
Teman fikir lagi...sebagai penguna Facebook tegar,siapa yang nak tag gambar kite,lainlah kite ni filem star!setakat orang2 biasa je,siapa yang sudi?
Sahabat kata..u jangan buat dosa,mungkin anak dia cute,comel..
Teman senyum je,dalam hati.....
Sendiri buat sendiri tanggung le...











Comments

Popular posts from this blog

JERAGAT

PERSIAPAN SEKOLAH

MINYAK TURUN NAIK