ROBOT ISTIMEWA UNTUK LELAKI

ROBOT PEMUAS NAFSU LELAKI!
YEAH!DUNIA MAKIN TERUK!


Kemajuan yang menjijikan!
walaupun dah lama di pasaran,tapi baru2 ni je timbul di media cetak.Untuk beritahu wujudnya robot pemuas nafsu lelaki kot?

ROBOT seks merupakan satu hasil ciptaan teknologi yang bertindak sebagai tempat pemuas nafsu bagi mereka yang masih ‘kesunyian’ dan ingin melakukan hubungan seks. 

Alat pemuas nafsu sebegini telah lama berada di pasaran dan ianya mendapat permintaan yang mengalakkan. Mungkin disebabkan permintaan yang tinggi ini, pelbagai versi robot seks kini boleh didapati di pasaran dan ianya diramalkan akan menjadi hits pada tahun ini.

Terkini, terdapat pelbagai versi robot seks yang dicipta dengan teknologi yang membolehkan ‘mereka’ memberi respon ketika berbual. Pembaharuan ini adalah untuk menaik taraf robot sedia ada daripada menjadi tempat pemuas nafsu semata-mata.

Menurut seorang pakar psikologi sex dan perhubungan,  Dr. Helen Driscoll berkata, penghasilan robot sebegini akan menjadi satu trend yang biasa di masa depan dan mungkin manusia akan lebih cenderung memilih untuk melakukan seks dengan robot berbanding manusia.

Selain itu, CEO Love Doll, Matt McMullen di California, Amerika Syarikat, berkata, syarikatnya kini sedang membangunkan teknologi terbaharu pada robot seks keluarannya. Syarikatnya kini memfokuskan kepada penciptaan robot yang boleh membuka mulut dan bercakap seperti manusia biasa.
Tambahnya lagi, teknologi terbaharu pada robot seks keluarannya juga akan memastikan setiap robotnya akan memberi tindak balas yang baik sewaktu mengadakan hubungan seks dengan pasangan mereka.

Ish2....
Bijak sungguh manusia yang mencipta robot ni.Nak melawan fitrah manusia gamaknya.
Walaupun boleh puaskan nafsu tapi tak boleh beranak!tak boleh masak!tak boleh kemas rumah!
Jika hanya fikir untuk suka2...
Elok le dok dalam hutan.Bawa sekali robot tu!
Hari2 dok menenggek je...
GILA MUUU!

Teman doakan agar generasi kite selamat.Janganlah ada yang ambik mudah bab ni...
Tugas para ulamak makin mencabar!
Dengan politiknya,dengan sosial masyarakat,dengan ekonomi yang runtuh!
APTB.

Comments

Popular posts from this blog

JERAGAT

SUMBANG MAHRAM 2

MAJLIS KAHWIN