CELOTEH ANAK

CATATAN KE 284
HARI2 ADA SAHAJA DUGAAN..

Siapa download games ni?tanya si ayah
Semua tak mengaku,potong jari tak mengaku...baik kecik baik yang besar...semua geleng kepala tanda tak buat...
Siasat punya siasat..
Sah!
Anak lelaki yang buat..
Kenapa pandai2 beli game ni?tanya si ayah
Si bujang hanya senyum sipu tanda malu...
Lain kali jangan nak memandai mandai tau!kata ku dengan penuh marah!
Alif dah mintak tapi ibu tak layan...katanya
Kalau ibu tak kasi maknanya tak boleh lah!kata ku lagi
Dia diam je...buat muka tak bersalah.

Padan muka kan?dia minta baik2 kita tak layan,ambik ko!terus load sendiri....kataku pada suami
Suami hanya mampu geleng kepala je..
Lain kali jangan nak pandai2 beli game tu,nasib baik US1.98 je...kalau US10.98?Macam mana?leter saya..

Ayah tukar password le..cadang anak sulung
Dah!ayah dah tukar,kalau dia tanya jawap....RAHSIA..kata suami
Iktihar terakhir untuk menangani keletah si bujang senang...

Aku hanya mampu urut dada je le..
Si ayah pun satu hal!terang2 tunjuk password,saja cari penyakit!
Si anak pula..bab ni terang hati..
Hafal sifir mcm kura2 berjalan!...
Grrrr


Popular posts from this blog

JERAGAT

SUMBANG MAHRAM 2

APA HUKUM GUNA MINYAK PENGASIH PADA SUAMI?