K O N D O M

BUKAN SEPERTI BIASA!

Bagus juga idea ni...Kondom yang boleh buat perogol taubat nasuha!


Elok benor le tu!
kat Malaysia ni pun dah ramai perogol yang menyusahkan orang je tapi saiz budak kecik tak de ke?Sebab budak kecil2 pun kena rogol gak!Budak kecil lagi terseksa.Bayangkan umur 5thn pun kena rogol?
Sakit mereka2 itu agaknya.
Good idea ni,biar luka parah masa nak buka tu!tak payah tolong perogol tu..biar sarung tu melekat sampai habis nyawa di kandung badan.
Bila baca mcm2 kes rogol,rasanya wajar kita semua guna kondom ni,nenek tua pun kena juga Stand by!...Tambahan lagi ketika nak pergi pungut durian sorang2,gunakan kondom ni tanpa was2!
Muahahaha!

Bila dunia bertambah moden,manusia bukan bertambah elok akhlaknya tapi...dah macam Setan!Pantang nampak pempuan!nak rogol je..Bukan orang je kena rogol!ikan pari pun...jalan.....
Menyampah betul dengan lelaki yang menjadikan rogol kegemarannya,kalau dah birah sangat!gi kahwin,tak payah ssh2 nak rogol orang,minta je dapat!silaphb tak minta pun dapat!asalkan...hati senang..
Mohon ALLAH selamatkan anak2ku dari manusia yang ibarat setan bertopengkan manusia....

Popular posts from this blog

JERAGAT

MINYAK TURUN NAIK

PERSIAPAN SEKOLAH